Школярів Кам’янського навчали правилам дорожнього руху

Ювенальні поліцейські нагадали юним кам’янчанам правила поведінки на дорозі та разом із ними намалювали попереджувальні написи перед пішохідними переходами.

Третього жовтня у Центральному міському парку ювенальні поліцейські Кам’янського РУП провели для учнів ліцею № 31 інтерактивний урок на знання правил безпеки на дорозі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

В ігровій формі інспектори розповіли хлопцям та дівчатам, як правильно переходити дорогу, чому варто носити світловідбивні елементи у темну пору доби, де варто кататися на скейтах, роликах, велосипедах та чому потрібно одягати шоломи та спеціальний захист. Діти із задоволенням брали участь у тематичній вікторині, відповідали на питання та спілкувалися з правоохоронцями.

Разом з поліцейськими школярі написали перед пішохідними переходами біля навчальних закладів міста попереджувальні написи «Візьми дитину за руку», аби привернути увагу людей до безпеки на дорозі.

На згадку про урок учні отримали у подарунок світловідбивні браслети, повідомляє sobitie.com.ua.

«Поки діти маленькі, вони дивляться на дорослих та копіюють їхню поведінку. Тому саме батькам потрібно пам’ятати, що найкращим правилом поведінки дітей на дорозі є особистий приклад», – зазначають правоохоронці.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!