Штаб: Cитуація в зоні проведення АТО залишається складною

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною: за минулу добу бойовики 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook, пише “Українська правда”.

Увечері бойовики спробували прорвати оборону неподалік Новотроїцького. “За підтримки бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на поразку і знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили”, – відзначили в штабі.

Також бойовики продовжують інтенсивно обстрілювати українських військових в промзоні Авдіївки. Вночі терористи кілька разів відкривали там вогонь з гранатометів, зенітних установок і 82-мм мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає.

На Горлівсько-Світлодарській дузі знову під обстрілом бойовиків зі стрілецької зброї і гранатометів виявилися опорні пункти сил АТО в районах Зайцевого і Луганського.

Опорні пункти сил АТО неподалік Сокольників на Луганщині двічі були обстріляні з протитанкових керованих комплексів. На тому ж напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів по українським силам в Станиці Луганській.

На Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів обстрілювали українські позиції поблизу Широкиного, Гранітного і Гнутового. За минулу добу зафіксовано прольоти 9 ворожих розвідувальних БПЛА.

Після півночі терористи вже 4 рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї і гранатометів вони били в районі Широкиного, Авдіївки і Зайцевого.

Залишити відповідь