Синоптик розповіла про погоду на вихідних

Синоптик Наталка Діденко розповіла, яка погода чекає українців на вихідних 3-4 лютого. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook. Повідомляє  styler.rbc.ua.
Синоптик зазначила, що 3 лютого на територію України прийде циклон, що утворився в Італії. “Вже малюк-циклон народився над Італією. Поступово він буде пересуватися вздовж Балкан і завтра (3 лютого) прийде в західні області України веселим безтурботним студентом. Бо почне кидатися дощем, мокрим снігом і сильним вітром”, – пише в традиційній манері Діденко.
За її словами, 3-го лютого вдень, а швидше ввечері, циклон досягне наших північних областей. “І вже 4 лютого, і вночі, і вдень впевненим у собі паном середнього віку буде демонструвати нам і досягнення, і помилки, властиві розквіту діяльності”, – додала Наталя.
Повідомляється, що опади, періодично, очікуються у всіх областях України. А якщо це мокрий сніг – то, відповідно, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ускладнення ситуації та посилення вітру. Температура повітря поки залишається високою. Вдень буде 2 + 6, на півдні близько + 6 + 12 градусів. Вночі – зниження до 1 + 3 градусів. “у Києві В суботу буде волога погода, проте більшу частину доби без яких-небудь істотних опадів, а от увечері 3 лютого циклон подасть голос – дощ, мокрий сніг, сильний вітер”, – пише Діденко.
Синоптик каже, що негода пройде в столиці на ніч 4 лютого, а вже вдень у неділю циклон перетне межі Сумської і Чернігівської області. Опади в Києві ослабнуть і припиняться. “Поки що температура істотно не зміниться. Тільки похолодання придвинется на пару днів раніше прогнозованого очікується мороз з 5-го лютого. Тому ще раз коротко. 3-4 лютого в Україні поступово заходити циклон, дощ, мокрий сніг, вітер, але тепло. З 5-го лютого зайде похолодання”, – підсумувала Наталія Діденко.