Сьогодні «Дніпро» стартує у Лізі Європи матчем із «Лаціо»

Футболісти дніпропетровського «Дніпра» у четвер, 17 вересня,  проведуть перший матч групового етапу Ліги Європи УЄФА-2015/2016, в якому на рідній «Дніпро-Арені» прийматимуть італійський «Лаціо».

Зігравши в останньому фіналі Ліги Європи, «Дніпро» під керівництвом Мирона Маркевича починає нову кампанію в квартеті G, де крім римлян, зіграє із французьким «Сент-Етьєном» і норвезьким «Русенборгом», повідомляє «Укрінформ».

«Дніпро» і «Лаціо» вперше зійдуться в єврокубках.  Дніпряни з десяти матчів проти італійських команд виграли два, звели внічию два і програли шість. Однак остання зустріч із представниками серії А завершилася успішно: «Дніпро» пройшов «Наполі» у півфіналі минулого розіграшу Ліги Європи.

«Лаціо» здобув сім перемог і зазнав однієї поразки у восьми матчах з українськими клубами. Після поразки від одеського «Чорноморця» у вересні 1975 року (0:1) італійці перемагали українців сім разів поспіль.

Поєдинок «Дніпро» – «Лаціо» обслуговуватимуть арбітри із Північної Ірландії на чолі з Арнолдом Хантером. Початок трансляції на телеканалах «Україна» і «Футбол 1» о 22:05.

Залишити відповідь