Сьогодні вийшов новий номер “Вістей Придніпров’я”: ексклюзивне інтерв’ю з Дар’єю Чумак та важливі новини

Сьогодні, 26 вересня 2024 року, вийшов свіжий номер газети “Вісті Придніпров’я”, який обіцяє бути насиченим цікавими та важливими матеріалами для наших читачів.

Одним із головних матеріалів цього випуску є ексклюзивне інтерв’ю з молодою та талановитою акторкою Дар’єю Чумак, яка працює в Дніпровському національному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка. Вона розповідає про свій творчий шлях, волонтерську діяльність під час війни та емоції, які приносить робота на великій сцені. “Жодні гроші не зрівняються з оваціями публіки,” – ділиться Дар’я у своєму інтерв’ю.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Також у сьогоднішньому номері ви дізнаєтесь про плани уряду підвищити податки, нові правила оподаткування, які торкнуться підприємців, власників АЗС та банківських установ. Ми розібрали, як це вплине на бюджет країни та малий бізнес.

Чи варто чекати відключень електроенергії восени та взимку? Ми дослідили можливі ризики і готовність енергетиків до холодного сезону. Важливі подробиці в нашому матеріалі.

Попри виклики війни, Дніпро продовжує модернізувати свій освітній простір. Сьогодні ми розповідаємо про відкриття Майстерні верстатників у ПТУ №2, яка була створена у співпраці з місцевими промисловими підприємствами.

Крім того, Дніпропетровська філія “Газмережі” опублікувала результати техобслуговування багатоповерхових будинків. Виявлено, що в середньому в кожному будинку виявляють по три витоки газу, що підкреслює важливість таких перевірок для безпеки.

А для тих, хто цікавиться культурною спадщиною, ми підготували матеріал про відтворення українського весілля на території “Етнооселі” у селі Попасне Новомосковського району. Дізнайтеся про давні обряди та звичаї, які були відроджені під час цієї унікальної події.

Не пропустіть свіжий випуск “Вістей Придніпров’я”! Купуйте газету в кіосках або оформлюйте передплату, щоб завжди бути в курсі головних новин регіону.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!