Сорт риби, який підтримує здоров’я печінки та знижує запалення
Жирна риба є надзвичайно корисною для здоров’я печінки, оскільки вона містить високий рівень омега-3 поліненасичених жирних кислот. Ці кислоти не лише допомагають зменшити запалення, але й підтримують необхідний рівень ферментів у печінці, що сприяє її нормальній функції.
Вчені з Медичної школи Уханьського університету підтвердили, що омега-3 позитивно впливає на ліпідний обмін, що знижує ризик виникнення хронічних захворювань печінки. Крім того, жирна риба є багатим джерелом білка, який необхідний для виробництва клітинних і м’язових тканин.
Якщо ви відмовилися від продуктів тваринного походження, важливо включити до раціону бобові та тофу, які також є хорошими джерелами білка.
фото з відкритих джерел