Спеціаліст розповіла про користь піци

Дієтолог Олена Соломатіна вважає, що правильно приготована піца є більш корисною, а не шкідливою для організм. Важливо їсти її не часто і не переїдати, передає gazeta.ua з посиланням на «МедикФорум».

Також не варто споживати піцу, яка містить багато бекону, салямі і копчені інгредієнти.

«У здоровому харчуванні найголовніше – це збалансоване надходження різних речовин в організм. Піца може бути дуже хорошою комбінацією корисних продуктів – свіжих овочів, морепродуктів, оливкової олії тощо», – пояснила вона.

Вчені Інституту фармацевтичних досліджень у Мілані дослідили, що вживання піци може бути корисним для профілактики пухлин кишечнику і хвороб серця. У її складі має бути багато помідорів, оливок, броколі, оливкової олії, а також часник і перець чилі.

Фото pixabay