Старовинні авто стояли в гаражі понад 40 років (фото)

Компанія професійних дилерів старовинних машин нещодавно зробила приголомшливе відкриття. Хлопці познайомилися з літнім американцем, який розповів, що 40 років тому він сховав у гаражі три автомобілі.

Коли ж він назвав моделі цих авто, у хлопців з автобізнесу буквально відпала щелепа. Що це за машини, які скоро можуть піти за мільйон, дивимося далі в огляді, повідомляє “Радіо Максимум”.

Співробітники американської компанії LBI Limited, що спеціалізується на продажі раритетних автомобілів, дізналися про підземний гаражі, в якому нібито зберігаються старовинні машини. Автофахівці довго шукали їх власника, який, нарешті, відчинив перед ними ворота.

Як виявилося, ще 40 років тому американець купив три старих автомобіля, які він хотів сам відреставрувати. Руки, як то кажуть, так і не дійшли, а ось виручити свій мільйон за збережених раритетах йому, схоже, вдалося.

Головною знахідкою підземного гаража в Нью-Йорку став спортивний автомобіль Delahaye. За словами власника, це машина 1938 року, але, насправді, це вже післявоєнний екземпляр. Зазвичай це знижує ринкову вартість, але не в цьому випадку.