Стильні ванни від німецького виробника Калдевей

Ванни Kaldewei – це зразок справжньої німецької якості, міцності, надійності, довговічності. Вони зручні в користуванні, забезпечують людині максимум комфорту. При цьому фірма, яка виготовляє ці вироби, не зупиняється на досягнутому, і постійно вдосконалює, що випускається нею продукт. Маючи в своєму розпорядженні сучасні лабораторії, здійснюючи тестування матеріалів, продукції вона домагається високої якості і продає на ринку ванни, які по-справжньому варті уваги покупця, користуються підвищеною популярністю у всьому світі.

Стильні ванни від німецького виробника Калдевей

Секрети технології виробництва

Ванна Kaldewei виготовлена ​​з цілісного листа металу. На її поверхню під високою температурою нанесено шар емалі, що захищає метал від корозії, що забезпечує теплозберігаючі властивості. Він не має пір тому, наліт і інші забруднення легко видаляються з поверхні ванни.

Переваги ванни Kaldewei, купити яку можна в нашому інтернет-магазині

  1. Простота установки.
  2. Легка вага.
  3. Стійкість до механічних впливів (товщина стінок мінімум 3 мм), дії миючих засобів, що містять в своєму складі кислоти.
  4. Шумоізоляційний шар. Вас не потурбує шум при наборі в ванну води.
  5. Застосування екологічно безпечних матеріалів. Ванна виготовляється з матеріалів, які не роблять негативного впливу на здоров’я і самопочуття людини, а також навколишнє природне середовище.
  6. Наявність у деяких моделей бічних ручок, які забезпечують додаткові зручності користування.
  7. Гарантія на будь-який виріб до 30 років.
  8. Антиковзаюче покриття.

Все це робить ванни Kaldewei (https://stevian.com.ua/vannue-i-dushevue/vannue-kaldewei_germaniya) практичними у використанні, забезпечують людині оптимальні умови і максимум зручностей.

Стильні ванни від німецького виробника Калдевей

Купити ванну Kaldewei в Україні за прийнятною ціною можна у нас

З наявного широкого асортименту можна без праці вибрати відповідне конкурентному користувачеві виріб, в залежності від певного місця розташування, підключення до джерела води, анатомічних особливостей людини. Придбати їх у нас може будь-який житель України, а не тільки ті, які проживають в місті розміщення інтернет-магазину – Києві.

При необхідності наші досвідчені співробітники наддадуть розширені консультації з будь-якого виробу, допоможуть у виборі, підкажуть оптимальний варіант.

Звертайтеся до нас. Чекаємо ваших дзвінків і заявок.