Тернівські гандболістки – бронзові призерки чемпіонату України

Спортсменки ДЮСШ «Темп» вкотре продемонстрували, що тернівська школа жіночого гандболу – одна з найсильніших в Україні. Представниці шахтарського міста стали бронзовими призерками чемпіонату країни, фінал якого проходив у кінці березня в Ужгороді. Про це «ВП» повідомила головний спеціаліст з питань фізичної культури и спорту відділу сім’ї, молоді і спорту міськвиконкому Наталя Проховська.

спорт

У фінальних іграх зустрілися шість найсильніших команд нашої держави, які перед тим  перемогли на регіональних етапах чемпіонату. Це київські гандболістки з ДЮСШ-2 та СК «Стрімкий м’яч», а також спортсменки з Кривого Рогу, Ужгорода, Яворова (Львівської області) та тернівської ДЮСШ «Темп»

Протягом п’яти днів точилася запекла боротьба. У перші три дні тернівчанки подолали суперниць з  Кривого Рогу, київської ДЮСШ-2 і Яворова. Але потім фортуна відвернулася від гандболісток «Темпа»: вони поступилися представницям «Стрімкого м’яча» і господаркам турніру. У результаті, посіли третє місце на турнірі. А тернівчанку Дарину Солов’янову було визнано кращим бомбардиром України серед дівчат 2002 року народження.

Депутати Тернівської міськради привітали своїх чудових спортсменок після їх повернення додому, запросивши у зал засідань. Міський голова Віталій Тарєлкін вручив подяку тренеру Олександрі Злобіній, а капітану команди – величезний торт.

«Для нас це дуже добрий результат, є над чим працювати і чого прагнути, – каже тренер команди Олександра Злобіна, коментуючи результати турніру, – на наступний рік маємо грандіозні плани. Наша мета – взяти «золото». Найголовніше – ми маємо базу, де можна тренуватися – у своїй рідній ДЮСШ «ТЕМП», яка дуже підтримує команду і морально і фінансово».

Ігор Захарук

Залишити відповідь