ТОП-5 голівудських зірок зі слов’янським корінням

Список голівудських зірок зі слов’янським корінням дійсно вражає, а часом дивує. Іноді українські глядачі навіть і не здогадуються, що бачать на екрані людину, яка колись закінчила одну з київських шкіл чи гуляла вулицями Дніпра. Отже, ТОП-5 відомих акторів Голівуду, які мають слов’янське коріння.

1. Міла Йовович

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Міла Йовович народилася в Києві, в родині лікаря з Чорногорії, і матері – актриси радянського союзу – Галини Логінової. Також майбутня актриса відвідувала дитячий садочок в місті Дніпро. Але вже у 80-х роках родина Йовович поїхали жити в Лондон, а потім і в США. І досі Міла гордо називає себе українкою.

2. Сільвестр Сталлоне

Мало хто знає, але Рембо родом із Одеси – прабабуся Сильвестра Сталлоне – одеська єврейка Роза Рабинович. Але дитинство у Сталлоне не було таким вже приємним. У свої 15 років, коли його батьки розлучилися, мати відправила його в школу для важких підлітків. Пізніше, актор відправився до Європи, навчаючись в коледжі Швейцарії, і паралельно працюючи тренером і беручи участь в театральних постановках. Закінчивши навчання, і повернувшись в США, Сталлоне остаточно вирішив стати актором. Написавши сценарій до фільму «Роккі», актор продав його з єдиною умовою своєї участі. Ця роль і принесла Сильвестру Сталлоне всесвітню славу.

3. Міла Куніс

А насправді, Мілена Марківна Куніс – актриса, що народилася в Україні, а саме в Чернівцях. Уже в 1991 році родина переїхала в США, де і проживає зараз. Приїхавши в Лос-Анджелес, Куніс зовсім не знала мову, але будучи наполегливою і цілеспрямованою дівчинкою, вона переглядала серіали і телепередачу «Ціна удачі» зокрема, завдяки яким і вивчила англійську.

4. Леонардо ДіКапріо

Можливо багато хто здивується, але бабуся по маминій лінії актора – Олена Степанівна Смирнова, російська емігрантка, що після Жовтневої революції переїхала з родиною до Німеччини. Ну, а пізніше вони з чоловіком поїхали в США, де і народився видатний актор. ДіКапріо пишається своїми російським корінням, і якось розповів в одному з інтерв’ю, що його дідусь так само був росіянином.

5. Наталі Портман

Цю тендітну панянку вперше глядачі побачили у ролі подружки кілера у стрічці «Леон». Актриса також має слов’янське коріння. Мало того, що вона народилася в Єрусалимі, за деякими джерелами, її батьки довгий час проживали в Молдавії, а саме в Кишиневі. На сьогоднішній день Наталі Портман – це затребувана актриса, що в 2011 році отримала свою першу премію «Оскар», за кращу жіночу роль у фільмі «Чорний лебідь».

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь