ТОП-5 найбільш частих зимових проблем з авто

Фахівці озвучили ТОП-5 найбільш частих поломок авто, що відбуваються взимку. Рейтинг складений шляхом опитування персоналу спеціалізованих підприємств, що надають ремонтні послуги. Пише Радіо Максимум.

Першу позицію в списку займає відмова двигуна при запуску. Потрібно перевірити стартер, генератор і акумулятор. Бажано мати з собою додаткову підзарядку, вона дозволить живитися енергією від іншого автомобіля. Другою проблемою фахівці називають відмову спрацювання сигналізації. При прогріванні машини не слід закривати салон навіть для очищення оптики і стекол, оскільки машина замкнеться. На третій позиції знаходиться проблема з рідиною омивача скла, для її вирішення потрібно додати концентрат або на деякий час заїхати в опалювальний підземний паркінг.

Забиті форсунки є четвертою проблемою через паливо, воно починає розпорошуватися неякісно. При холодному пуску авто не заведеться навіть з робочим стартером і зарядженим акумулятором, уточнюють фахівці. Обмерзання дзеркал заднього виду є п’ятою проблемою, з настанням холодів транспортні засоби, що не мають підігріву цих елементів, схильні до проблем.