Торік у школах Дніпродзержинська відкрилися 23 додаткових класи

Протягом 2015 року мережа класів загальноосвітніх навчальних закладів Дніпродзержинська зросла на 23 одиниці. Додатково відкрито 6 груп на 90 місць в закладах дошкільної освіти, зокрема 3 групи на 45 місць за сприяння міжнародної організації «Save the Children». Про це повідомляє прес-служба Дніпродзержинської міської ради.

«У місті всіма формами дошкільної освіти охоплено 100% дітей п’ятирічного віку та 86% дітей від 3 до 6–7 років.  Для надання послуг з дошкільної освіти дітям з особливими потребами діє комунальний заклад «Сузір’я» та 19 закладів корекційно-розвивальної та лікувально-оздоровчої роботи», – зазначили у прес-службі.

У місті позашкільною освітою займаються 9,4 тис. учнів, в тому числі 2,2 тис. вихованців спортивних шкіл. У 2015 році двом колективам Центру позашкільної роботи та дитячої творчості Міністерством освіти і науки України присвоєно звання «Зразковий колектив».

«У минулому році на організацію оздоровлення дітей та підлітків з міського бюджету виділено 2,4 млн. грн – сто відсотків від запланованого. У таборах з денним перебуванням, створених на базі 24 загальноосвітніх навчальних закладів, відпочили 3910 дітей. 300 дітей пільгових категорій оздоровлені в заміських таборах», – додали у прес-службі.

За результатами участі в Міжнародних конкурсах чотири педагоги міста стали призерами, на Міжнародних виставках заклади освіти міста отримано 4 золотих та 2 срібні медалі. Міське Наукове товариство Малої академії наук об’єднує вже 830 учнів, 20 з яких вибороли призові місця на обласному конкурсі-захисті наукових робіт.

Залишити відповідь