У центрі Днфпродзержинська тепер можна зіграти у баскетбол

У Дніпродзержинську 16 червня на майдані Петра Калнишевського (колишня площа Дзержинського) встановили нові баскетбольні щити, інформує прес-служба Дніпродзержинської міської ради.

На відкриття нової спортивної споруди на площу прийшли ініціатори її створення: міський голова Андрій Білоусов, його радник Олег Орлов, заступник міського голови Олександр Масленков та інші. Усі присутні зробили по символічному кидку м’ячем у кільце, що викликало велике пожвавлення на площі.

«Сьогодні ми встановили щит для стрітболу на площі Калнишевського, завтра завершимо установку на Лівому березі. І я впевнений, що вже увечері тут з’явиться молодь із м’ячем. Ми намагаємося максимально популяризувати спорт і здоровий спосіб життя в нашому місті – проводимо щомісячні загальноміські фестивалі, встановлюємо спортивні майданчики, фінансуємо поїздки наших спортсменів на різні турніри, виділяємо кошти на стипендії для кращих спортсменів, закуповуємо необхідний спортивний інвентар. Зараз іде процес відновлення футбольного поля та створення волейбольного майданчика на лівобережному пляжі. Міська влада завжди підтримає спортивні починання!» – зазначив Андрій Білоусов.

Залишити відповідь