У Дніпрі чоловік здійснив героїчний вчинок (фото)

У Дніпрі під час наради у залі засідань Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, відбулось нагородження чоловіка, який нещодавно став учасником героїчного вчинку та врятував з небезпечної ситуації жінку з маленькою дитиною.

врятував життя дитини_Дніпро

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

26-го липня, повертаючись додому після роботи Олександр став свідком надзвичайної події. Він побачив, як жінка з маленькою дитиною у візочку переходила дорогу, зачепилася колесами дитячого візочка за високий бордюр та не втримавшись на ногах, разом з дитиною у візочку, впала у річку, яка протікає під проїжджою частиною. Побачивши жінку, яка впала у річку, чоловік не вагаючись поспішив надати допомогу. Він та ще один чоловік підбігли до річки та побачили, що жінка з останніх сил тримає візочок з дитиною на витягнутих руках. Чоловіки дуже швидко стрибнули у річку та почали діставати постраждалих. Спільними зусиллями 2-х чоловіків, жінку та її дитину було врятовано цілими та неушкодженими.

врятував життя дитини_Дніпро

Начальник Головного управління Андрій Кульбач вручив Олександру Богдану, працівнику Національної поліції, подяку та подарунок. Подякував герою за такий вчинок та побажав успіхів у житті.

врятував життя дитини_Дніпро

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!