У Дніпрі дівчина влаштувала небезпечні розваги

У Дніпрі поліцейські встановили 15-річну дівчину, яка влаштувала небезпечні розваги з вікна багатоповерхівки. За даним фактом відносно батька неповнолітньої правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому зафіксовано, як дівчина повисла з вікна дев’ятого поверху покинутої будівлі по вулиці Бориса Кротова.

Співробітники з ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції негайно почали перевірку, встановили особу неповнолітньої та її батьків. В ході бесіди дівчина не змогла пояснити співробітникам поліції навіщо забралася на вікно будівлі. Правоохоронці провели роз’яснювальну бесіду з батьками та дівчиною про небезпечність подібних розваг.

Поліцейські закликають мешканців не ігнорувати перебування неповнолітніх на небезпечних ділянках. Своєчасне повідомлення на лінію «102», або усне застереження перехожих змушує дітей покинути аварійне місце чи небезпечне приміщення.