У Дніпрі намагалися вкрасти сміттєвий бак

Про те, що невідомі особи тягнуть по вулиці Артеківській сміттєвий бак, а на ньому металеву трубу, повідомили у Дніпрі на спецлінію 102 небайдужі громадяни. Патрульні прибули за вказаною адресою. Інформація підтвердилася. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Двоє чоловіків, які везли вказані предмети, пояснити — на що вони їм і де вони їх взяли – не змогли. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.

Схожий виклик надійшов і з перехрестя вулиць Вокзальної та Чапленка. Очевидці повідомляли про те, що двоє невідомих тягнуть ливневку. Охоронці порядку прибули на місце події і виявили вказаний предмет під деревом. Інспектори визначили звідки його притягнули. Неподалік був розташований пункт прийому металолому. Поліцейські поспілкувалися зі співробітником пункту і той підтвердив, що кілька хвилин тому до нього приходили двоє громадян і пропонували прийняти ливневку, але той відмовився. Після чого чоловіки потягнули її далі.

Патрульні та співробітники муніципальної варти обстежили прилеглу територію і незабаром виявили двох осіб, схожих за прикметами на ймовірних крадіїв комунального майна. Їх зупинили. Чоловіки пояснили, що дійсно вони приносили до пункту приому металолому вказану річ, але їм відмовили, а туди, де вони її взяли, в них не вистачило сил донести. Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції.