У Дніпрі на автостоянці кішка чекає господарів (Фото)

У Дніпрі кішечка Міла вже багато днів живе на автостоянці. Бігає і за машинами, і за людьми. Дивом досі не опинилася під колесами. Мабуть, висадили з автомобіля, ось вона і не йде нікуди, чекає, що заберуть “улюблені господарі”. Вона і їсти не хоче, кидає все і біжить слідом, плаче, заспокоюється тільки на руках.

мила Кошка Днепр

«Її було вже принесли у двір багатоповерхівок, туди де безхатьків хоча б годують. Але вона знову повертається на стоянку. Одного дня наш волонтер помітила в неї виділення і понесла на обстеження у клініку. Виявилося, що у Міли гематометра. Добре, що вчасно діагностували і прооперували. Зараз нам дуже потрібна допомога в оплаті боргу за неї», – звертаються волонтери «Верности».

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Міли»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Міли»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.