У Дніпрі нагородили найкращих студентів (фото)

17 листопада у Дніпровській міській раді нагородили найактивніших студентів Дніпра. Захід присвячено міжнародному Дню студента. Заступник мера Олександр Шикуленко вручив представникам вишів подяки міського голови та заступника міського голови.

Олександр Шикуленко_студенти

«Ми хочемо привітати вас з цим святом. Ви не тільки еліта студентства, а й майбутня еліта нашого міста. Саме ви вже за декілька років братимете активну участь у політиці та житті Дніпра. Ми дуже сподіваємося на вас. Хочу побажати вам досягати найамбіційніших цілей, які ви перед собою ставите», – звернувся до присутніх заступник Бориса Філатова.

Олександр Шикуленко_студенти

Крім того, нагороди отримали учасники та переможці Шостого міського міжвузівського турніру «Битва за виш». Протягом двох тижнів 16 вузівських команд органів студентського самоврядування боролися за звання найкращих у нестандартних видах спорту. А саме – кібер-спорт, скелелазіння, більярд, боулінг, лазертаг, квест-кімнати, а також інтелектуальні ігри «Мафія», «Аліас» та «Квіз-найт».

Олександр Шикуленко_студенти

Бронзові, срібні та золоті призери в усіх категоріях отримали дипломи та медалі. Третє місце в турнірі посів Університет митної справи та фінансів, друге – Дніпропетровська державна медична академія. Золото виборола команда Дніпровського національного університету ім. О. Гончара.

Олександр Шикуленко_студенти

«У нас була дуже запекла боротьба з медичною академією. Ми з ними йшли рівно, тому я дуже переживав. Ми перемогли у 2015 році, а минулого року програли. Мабуть, тому що розслабилися. Тому цього року мотивація була максимальною», – сказав голова студентської ради Дніпровського національного університету ім. О. Гончара Артем Кравченко.

Трійка лідерів турніру отримала кубки, дошки та сертифікати на відвідування театру, гумористичного фестивалю «КаВуН» та концерту «Вечір ПІРСу».

Олександр Шикуленко_студенти

«Я хочу подякувати вам за те, що ви робите. Через якийсь час нас тут вже не буде, а ви залишитеся. Я дуже хочу, щоб ви були нашою кращою копією або взагалі чимось абсолютно новим, але обов’язково кращим», – зазначила заступник директора – начальник управління молоді, позашкільної освіти на національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики міськради Дар’я Біла.