У Дніпрі нещасну тварину спіткало нове лихо

Зовсім маленькою її підкинули у двір дніпровської багатоповерхівки. Малуша дуже плакала і ховалася на дереві. Волонтеру «Вірності» вдалося приручити малечу, вона зустрічала свою покровительку і навіть сама залізала на ручки, мурчала. Але спіткало її нове лихо – аж два віруси атакували маленьке кошенятко – рінотрахехт та кальцевіроз. Малуша перестала їсти, гнійні виділення з очей та носика заважали бачити та дихати.

2Опікунка віднесла кицюню в клініку на лікування. Але чи то кошенятко було занадто ослаблене, чи навіть підозрюють черепно-мозкову травму, залишилися у неї проблеми з диханням, та ще і зрушилася координація при пересуванні. Малуша потребує подальшого лікування, а перш за все, обстеження методом риноскопії», – написали волонтери.

У клініці волонтери залишили вже чимало грошей, є і борг біля 2 500 грн. Таких грошей у волонтерів вже немає, тому вони дуже просять допомоги.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА

(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Малуші»

Або на поточний рахунок організації:

№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)

ЕГРПОУ: 36365434

Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ

Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро

МФО: 305299

Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Малуші»

ЦЕ ВАЖЛИВО!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!

Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)

Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.