У Дніпрі облаштували ідеальний пішохідний перехід

У Дніпрі запрацював ідеальний пішохідний перехід. На ньому бездоганно дотримуються Правила дорожнього руху, а водії та пішоходи незмінно ввічливі та доброзичливі один до одного. Розповідає «Міський сайт».

Зрозуміло, тут ніхто не переходить дорогу на червоне світло і не створює аварійних ситуацій. Скажете, таке може бути лише уві сні? А ось і ні – ідеальний пішохідний перехід запрацював у музеї «Машини часу». Тут відкрили новий проект “Безпечний перехід”, про підготовку якого розповідав Міський сайт.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Першими враженнями від проекту поділився директор музею «Машини часу» Михайло Прудніков:

«Безпечний перехід! У ці вихідні працівники Управління Патрульної поліції у Дніпропетровській області розповіли маленьким відвідувачам музею «Машини Часу», які нові дорожні знаки з’явились у місті, та як правильно переходити пішохідний перехід. Для відвідувачів, які вже мають право на управління автомобілем, ще раз нагадали, що алкоголь за кермом це злочин, продемонструвавши це на пересувному стенді , який симулює алкогольне сп’яніння за рахунок спеціальних окулярів. Зустріч пройшла у форматі спілкування, усі бажаючи мали змогу поспілкуватися з працівниками поліції та поставити питання. Наступна зустріч у межах проекту «Безпечний перехід» відбудеться у наступну неділю 14 січня з 13:00 до 15:30».

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!