У Дніпрі порушники поповнили бюджет на мільйони гривень

У Дніпрі за липень зафіксовано близько 9 000 порушень правил дорожнього руху щодо стоянки, зупинки та паркування транспортних засобів. У порівнянні з червнем кількість порушень збільшилась. Але завдяки роботі інспекторів містяни все ж привчаються паркуватися за правилами, а саме – не заважати руху пішоходів, інших водіїв, комунальних чи аварійних служб та не створювати аварійних ситуацій.

Щодо надходжень до бюджету територіальної громади міста Дніпра, у липні 2024 року до нього надійшло більш ніж 3 млн грн від сплати штрафів.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За порушення правил паркування інспектори накладають штраф — 680 грн. А в окремих випадках викликають евакуатор. Процес евакуації коштує від 2 100 грн.

За порушення правил паркування ми евакуювали 422 транспортні засоби, що порівняно з червнем більше на 71 одиницю (у перший місяць літа — 351). Також інспектори КП «Транспортна інфраструктура міста» виписали 5 приписів щодо усунення порушень незаконно встановлених технічних пристроїв, наприклад, обмежувачі руху, замки, стовпчики тощо.

Також за липень 2024 року до інспекції надійшло 346 звернень, з яких 2 стосувались покинутих автівок. У разі виявлення правопорушень про це можна повідомити на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!