У Дніпрі п’яний водій намагався втекти від поліції через… закритий міст (Фото)

Сьогодні під ранок на Слобожанському проспекті в місті Дніпро екіпаж поліції зупинив автомобіль «Мерседес», який порушив правила дорожнього руху. При спілкуванні з водієм офіцери виявили ознаки сп’яніння та запропонували чоловіку пройти медогляд у встановленому порядку, на що останній дав згоду. Поки правоохоронці зупиняли свідків для проходження процедури, громадянин швидко заскочив в своє авто, завів його та поїхав в бік нового моста, повідомляють у  прес-службі поліції.

Мерседес_Дніпро

Інспектори почали переслідування, сподіваючись, що машина зупиниться перед перекриттям мосту. Проте, втікача на «Мерседесі» огорожа не зупинила, він збільшив швидкість, збив паркан, пошкодив службовий автомобіль поліції та на швидкості близько 150 км/г продовжив рух в бік правого берегу. Поліцейські передали інформацію про шалене авто екіпажам поліції, які чергували на з’їзді з мосту. Саме там патрульним вдалось заблокувати і зупинити транспортний засіб.

Мерседес_Дніпро

Водія було затримано і доставлено до Індустріального відділку поліції, де він пройшов мед огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Вміст алкоголю в крові був 1,95 проміле. На особу складено адміністративні матеріали за статтями 130, 124, 122-2, 122-4, 126 ч.1, 185 261 КУпАП.

Мерседес_Дніпро

Авто доставлено на штрафний майданчик.