У Дніпрі реконструювали мюзик-хол «Перемога» (Фото)

У Дніпрі відкрили перший мюзик-хол «Перемога». Розташований він у міському комунальному закладі культури «Дніпровська дитяча музична школа № 15». Його відремонтували менш ніж за рік. На реконструкцію з муніципального бюджету виділили 5,5 млн грн. У мюзик-холі замінили водопровід, утеплили фасад, відремонтували дах, а також зробили сучасний дизайн зали, облаштували світлову та звукову апаратуру. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Тепер місто має платформу, де можна проводити концерти не тільки цієї, а й інших шкіл. Зал досить місткий, добре зроблений у вигляді театру, а ще тут велика сцена.

Музична школа № 15 найбільша у Дніпрі. І відкриття мюзик-холу – це свято не лише для її 550 учнів. «Не так часто відкриваються прекрасні концертні зали. Це зал – концертний майданчик для наших дітей, щоб вони могли вдосконалюватися і відчувати себе справжніми артистами. В цьому залі є можливість навчатися у майстрів не тільки з України, а й світу», – зазначила директорка дитячої музичної школи № 15, заслужена працівниця культури України Марина Чекалкіна.

Наступного року цьому закладу виповниться 45 років. За цей час його учні добре зарекомендували себе на всеукраїнських і міжнародних конкурсах, а також у різноманітних талант-шоу.