У Дніпрі розшукують свідків моторошної аварії

Поліція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на вулиці Набережна Перемоги у м. Дніпро. Внаслідок ДТП, водій автомобіля «DaewooNexia» та його пасажир загинули на місці пригоди, а водій автомобіля «MERCEDES BENZ», отримав тілесні ушкодження, його госпіталізовано до лікарні. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

12 квітня близько 21:00 автомобіль «MERCEDES BENZ» (країна реєстрації: Литва), рухаючись по вул. Набережна Перемоги, з боку вул. Овражної у напрямку Селянського узвозу, у м. Дніпро, в районі буд. 30, здійснюючи рух у третій смузі руху, здійснив зіткнення з автомобілем «DaewooNexia», який знаходився без руху, зупинившись на червоний сигнал світлофору.

Після чого за інерційним пересуванням, автомобіль «DaewooNexia», допустив зіткнення з автомобілем «SKODA SUPERB», який стояв попереду нього.

Внаслідок ДТП загинуло дві особи та одного госпіталізовано до лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Просимо всіх свідків та очевидців пригоди, а також власників відеореєстраторів звернутися за телефоном (096) 542 53 82, або будь-яким зручним для Вас способом.