У Дніпрі рятують тварину, яка стала жертвою дитячих розваг (Фото)

Жорстокі дитячі ігри спричинили важкі пошкодження безпритульної киці Усті. Волонтери Дніпра намагаємось врятувати їй життя.

«Це ж діти… Діти просто гралися… Діти не розуміють наслідків своїх дій… Так дорослі виправдовують дикі розваги молодого покоління. А ми впевнені, що людяність дається від народження та розвивається або ж гине у сім´ї та оточенні. Дітей, які напхали маленькій киці до рота гострих колосків та намагались примусити її їх проковтнути, вже не врятувати. Але ми можемо врятувати їх безневинну жертву», – пишуть волонтери «Вірності».

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Пошкодження ротової порожнини та горла катастрофічні. Там, де застрягли устюки у роті – абсцес, пухлини, криваві рани, що не заживають. У нижній щелепі вигнила дірка. Порушилися процеси травлення, Устя дуже схудла, вона не може їсти самостійно.

«Зараз ми перевезли Устю з Геніческа, де все сталося, до Дніпра, і кращі ветеринари намагаються врятувати кішечку. Допоможіть нам позбавити її страждань! Дуже потрібно сплачувати за лікування», – звертають до дніпрян волонтери.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Усті»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Усті»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!