У Дніпрі судитимуть чиновницю облдержадміністрації

Прокуратурою Дніпропетровської області направлено до суду обвинувальний акт відносно службової особи Управління капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів).

Так, у 2013 році між Управлінням капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір щодо будівництва пішохідного переходу по проспекту Слобожанському (Газети «Правда») у м. Дніпрі. На підставі вказаного договору підсудна від імені замовника здійснювала технічний нагляд на об’єкті будівництва.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачена підписала акти виконаних робіт, надані їй представником товариства з обмеженою відповідальністю, достовірно знаючи, що до них внесено завідомо неправдиві дані про фактичні обсяги виконаних будівельних робіт. Дії жінки призвели до безпідставного перерахунку майже 1,5 млн грн бюджетних коштів на рахунок підприємства.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Залишити відповідь