У Дніпрі тварина залізла у чуже авто в пошуках порятунку (Фото)

У Дніпрі знесилений кіт Федя заліз у чужу автівку у пошуках порятунку. Волонтери Дніпра просять допомоги у лікуванні цього мандрівника.

«Історія колишнього домашнього кота сумна та дивна. Федя, весь у застарілих гнійних ранах, якось опинився у чужій автівці. Водій виявив його на заправці. Котик був дуже слабкий і майже не міг ходити. Скільки проїхав Фєдя і де заліз, невідомо», – написали зоозахисники.

Дівчина віднесла Федю до клініки. Звідки він вже опинився у волонтерів «Вірності» Маємо: забій задньої частини, гнійні рани, гній під холкою. Довелося робити операцію, все чистити і зашивати. Також Феді необхідні три курси антибіотиків, добре харчування і вітаміни.

Просимо допомоги у лікуванні і реабілітації Феді!

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Феді»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Феді» ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.