У Дніпрі вгамовували неадекватних жінок (Фото)

14 серпня, близько 21-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на проспекті Маршала Малиновського у Дніпрі дві жінки напідпитку поводяться неадекватно, одна з них напіроздягнена, з ними немовля, яке плаче. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Патрульні прибули за вказаною адресою та виявили двох жінок у п’яному вигляді. У однієї з них був кількамісячний малюк. Жінки поводилися неадекватно, лаялися, не виконували вимог поліцейських припинити правопорушення. За що їх затримали. Інспектори викликали для немовля швидку, яка забрала дитину від горе-матері до лікарні.

Жінок доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції, де на них склали відповідні адміністративні матеріали, та повідомили про вказаний випадок ювенальну превенцію.
.
Також на Набережній Перемоги у цей час небайдужі громадяни виявили жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння cпала просто на землі. Поряд перебували її двоє дітей – 8-річний хлопчик та 11-річна дівчинка. Мешканці повідомили про це поліцію та викликали швидку допомогу. На громадянку патрульні склали адміністративні матеріали за ст.178 КУпАП (Перебування у п’яному вигляді у громадському місці) та за ст.184 КУпАП (Невиконная батьківських обов’язків) та сповістили про подію ювенальну превенцію. Дітей жінки передали бабусі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!