У  Дніпрі викрали авто і побили чоловіків (Фото, відео)

У Дніпрі поліцейські затримали трьох чоловіків, причетних до розбою та викрадення автомобіля. Зловмисники побили та пограбували власника транспортного засобу і двох його товаришів, після чого відібрали цінні речі та автомобіль. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

побиття Дніпро

Подвійний злочин стався 8 квітня о 21:30 в Індустріальному районі м. Дніпро. За словами заявника, він разом з двома товаришами перебували біля гаража поблизу приватного будинку. До них під’їхали троє невідомих чоловіків, які вчинили бійку та під погрозою пістолета забрали телефони, барсетку з 10 тис. гривень, техпасторт та ключі від автомобіля «Деу Ланос». Потім сіли до викраденого транспортного засобу та поїхали у невідомому напрямку.

Вже через 10 хвилин після отримання орієнтування про незаконне заволодіння транспортного засобу співробітники патрульної поліції затримали трьох викрадачів. Їх доставили до Індустріального відділення поліції та встановили особи. Затримані – чоловіки віком 20, 22 та 31 рік. Двоє з них буле раніше судимими за розбійний напад та крадіжку. Під час огляду з автомобіля вилучили пістолет, яким зловмисники погрожували потерпілим. Також поряд з автомобілем були виявлені викрадені телефони. Автомобіль, на якому зловмисники приїхали на місце злочину, вилучено.

За заволодіння транспортним засобом та розбійний напад законом передбачена відповідальність за ч. 2 ст. 289 та ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про вручення їм повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Також затримані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів.