У Дніпрі виявили осіб, які робили «закладки» (Фото)

Днями у Дніпрі патрульний Євген Саєнко, перебуваючи на вихідному, помітив на вулиці Паторжинського двох невідомих, які прямували вбік вул. Писаржевського. Їхні дії поліцейському здалися підозрілими. Чоловіки щось ховали. Євген повідомив своїм колегам, що ймовірно невідомі особи розповсюджують наркотичні речовини шляхом «закладок» та надав їхні прикмети. Повідомляють у прес-службі патрльної поліції Дніпра.

Екіпаж одразу прибув на місце події та помітив двох чоловіків, які, побачивши поліцейський автомобіль, різко змінили напрямок руху та намагалися зникнути з поля зору охоронців порядку. Але поліцейські їх зупинили. Під час поверхневої перевірки у сумці одного з чоловіків вони виявили згортки. Той намагався викинути її та втекти. Але не вдалося. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили у затриманих 15 згортків з невідомими пігулками, схожими на наркотичні.

15 березня близько 15-ї години патрульний екіпаж на проспекті Поля помітив невідомого, який робив «закладки» біля покинутої будівлі, але при появі поліції кинувся навтьоки. Громадянина наздогнали та затримали. Той зізнався, що має 16 згортків із невідомою речовиною та робить «закладки». На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила у 19-річного чоловіка 5 сліп-пакетів з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну та 11 сліп-пакетів з невідомою речовиною, також схожою на наркотичну, а ще рекламні наклейки з посиланням на соцмережу із розповсюдження наркотичних речовин.