У Дніпрі вночі грабували автомобілі (Фото)

У Дніпрі 5 вересня вночі під час патрулювання на проспекті Поля поліцейські помітили невідомого, який, побачивши патрульне авто, одразу змінив напрямок руху. Інспектори вирішили поспілкуватися з чоловіком. Той невував, намагався піти. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

“Така поведінка здалася охоронцям порядку підозрілою, тож вони провели поверхневу перевірку чоловікові. В наплічнику вони побачили автомагнітолу, та предмет схожий на травматичний пістолет з двома магазинами. Звідки ці речі – громадянин не зміг спочатку пояснити, а потім зізнався, що автомагнітолу він викрав з автомобіля Hyundai неподалік. Чоловік провів патрульних до транспортного засобу. В ньому була відкрита та пошкоджена права дверцята, та були видні обірвані проводи всередині”, – йдеться у повідомленні.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та власника автомобіля. Той підтвердив, що автомагнітола його. А затриманий зізнався, що вдерся таким чином ще до 4 автівок. Чоловіка доставили до Дніпровського відділку поліції.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!