У Дніпрі врятували героя зі складним пораненням голови

У Дніпрі врятували життя ще одного воїна. Подробицями порятунку поділився генеральний директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. Тараса з розбитою уламками головою, вибитим уламками правим оком доставили до Мечникова.  Велика рана в надбрівній ділянці, більше 6 сантиметрів.

На СКТ головного мозку багатоуламковий перелом пазух, відкрите черепно-мозкове поранення. Відразу після надходження велика команда лікарів Мечникова та офтальмологів пішли на багатогодинну операцію. Все вдалося. Нейрохірурги Andrii Sirko, Вадим Ботиков дістали множинні уламки, виконали первинну пластику дефекту титановим імплантатом, зберігаючи життя, мову та розум. Офтальмологам вдалось прибрати все, що лишилось від правого ока. Тарас активно йде на поправку. Знятий з апарату ШВЛ, почав розмовляти.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Головний лікар зазначив, що воїн дуже хоче, щоб донька була завжди у вільній країні, за це буде боротися до Перемоги. Дружина та донька на під’їзді. Тарас не може дочекатися зустрічі з ними, просить зустріти та завести в реанімацію.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!