У Дніпрі зафіксовано 8598 випадків захворювання на коронавірус

У Дніпрі станом на 20 жовтня зафіксовано 8598 підтверджених випадків захворювання на коронавірус, 3572 людини з цим діагнозом одужали. На амбулаторному лікуванні знаходиться 4635 захворілих. На стаціонарному лікуванні в медичних закладах міста 391 особа. Про це під час брифінгу повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради Юлія Віклієнко.

Лікують хворих на COVID-19 у Дніпрі в таких лікарнях: №4, №16, №6, №9, №11, №6 (дитяча), №21. У місті продовжують працювати мобільні бригади з ПЛР-системою. Станом на 20 жовтня вони здійснили 5478 виїздів та обстежили більше 31 755 осіб.

«Якщо у вас виникли симптоми коронавірусної інфекції: підвищена температура тіла, кашель, втрата смаку, нежить – не займайтесь самолікуванням. Будь ласка, зверніться до свого сімейного лікаря або терапевта, щоб він обрав правильну тактику лікування», – зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Юлія Віклієнко також додала, що 25 жовтня на базі лікувальних закладів будуть проведені місцеві вибори. Зараз виборчі дільниці готують відповідно до всіх протиепідемічних норм.