У Дніпрі затримали чоловіка, який пістолетом погрожував поліцейським (ФОТО)

Сьогодні, 25 листопада, близько 4-ї години ранку на вулиці Шмідта екіпаж патрульної поліції зупинив авто Mazda. Полісмени зробили зауваження щодо забрудненого номерного знаку.

В авто перебували двоє чоловіків. Після того, як водій усунув недолік та очистив номерний знак, пасажир був не згоден із зауваженням, тому почав лаятись та погрожувати поліцейським. Він узяв з салону автомобіля сумку і дістав звідти предмет, схожий на пістолет.

пістолет

Патрульні привели у готовність табельну зброю.

Водій та пасажир поводили себе зухвало – сіли в авто та поїхали, не реагуючи на вимоги поліцейських.

Патрульні викликали підмогу в радіоефірі та почали переслідування. На неодноразові вимоги зупинитись, правопорушники не реагували.

Кілька екіпажів патрульних машин злагоджено перекрили шляхи відходу правопорушників. На проспекті Поля автомобіль заблокували, водія та пасажира затримали. На місце прибула слідчо-оперативна група відділку поліції Центрального району.

поліція

Під час огляду автомобіля, слідчі виявили в салоні авто предмет, схожий на травматичний пістолет. Документів чоловік не надав.

затриманий

Пізніше правоохоронці встановили, що один з чоловіків вже притягувався у липні 2016 року до адміністративної відповідальності за статтею 185 КУпАП (злісна непокора поліцейському).

затриманий

Залишити відповідь