У Дніпрі затримали зухвалих грабіжників (Фото)

Вчора, близько 18-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про грабіж на проспекті Івана Мазепи у Дніпрі. Заявник розповів, що нього у гуртожиток зайшов малознайомий громадянин та наніс йому тілесні ушкодження та силою змусив вийти на вулицю, де на них чекали ще два громадянина. Компанія чоловіків погрожувала заявнику та вимагала від нього гроші. Громадянин боявся за своє життя та здоров’я, тож пройшов до найближчого банкомату та зняв для них грошові кошти. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Патрульні оперативно прибули за вказаною адресою, зустрілися із заявником та відповідальним по гуртожитку. Громадяни описали, ймовірних, грабіжників та повідомили, в якому напрямку вони пішли.

Патрульні перевірили прилеглу територію та виявили громадян, схожих за описом. Охоронці порядку зупинили чоловіків, але останні поводились агресивно та погрожували патрульним. Інспектори затримали, ймовірних грабіжників, та доставили їх до Новокодацького відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!