У Дніпрі завершують ремонт покриття по вулиці Хабаровській

У Дніпрі по вулиці Хабаровській закінчують поточний ремонт дорожнього покриття. Ця вулиця веде до амбулаторії на вул. Софії Ковалевської, яку теж ремонтують. І у рамках комплексного оновлення амбулаторій ремонтуються і під’їзні дороги до них. Повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Ця дорога користується популярністю у мешканців, оскільки вона веде до амбулаторії. І для забезпечення комфортного під’їзду до лікувального закладу було прийнято рішення зробити ремонт дорожнього покриття по вул. Хабаровській. Подібні роботи зробили і по вул. Дорожній, яка поєднує житломасиви Сокіл та Перемога і веде до амбулаторії на просп. Героїв, 22.

Ремонт розпочали місяць тому. Загальна протяжність вулиці – близько 250 метрів. Наразі вже цілком замінили бордюрний камінь, тротуар вже частково заасфальтували. Зараз активно асфальтується дорога, на якій буде укладено 2 тис. квадратних метрів нового асфальтобетону та близько 1 600 квадратних метрів асфальту на тротуарах. Окрім того, зробили ревізію і прочистили зливову каналізацію.