SONY DSC

У Дніпродзержинську відкрилося представництво Уповноваженого з прав людини

Дніпродзержинськ став першим містом – не обласним центром у нашій країні, де на постійній основі відкрито представництво офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Кілька місяців тому Дніпродзержинський міський голова Андрій Білоусов зустрічався з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини Валерією Лутковською з питання створення в нашому місті пілотного проекту та відкриття в Дніпродзержинську офісу Уповноваженого з прав людини.

Сьогодні, 17 березня, Андрій Білоусов офіційно представив Уповноваженого з прав людини Оксану Крупій, яка є представником омбудсмена і буде працювати та захищати справедливість в нашому місті на регіональному рівні. Службовий кабінет уповноваженого розташований у будівлі колишнього Дніпровського райвиконкому по проспекту Василя Стуса (колишній Комсомольський).

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Мешканцям нашого міста тепер не доведеться їздити до Києва чи Дніпропетровська, де знаходилося найближче представництво. Процедура звернення до Уповноваженого максимально демократична і доступна: будь-яка людина може звернутися письмово, на особистому прийомі, по телефону (53-75-37), електронною поштою.

«Уповноважений з прав людини – це відносно новий для населення України, але дуже потужний механізм захисту прав людини. Робота представника омбудсмена в нашому місті дозволить не тільки здійснювати контроль за дотриманням конституційних прав і свобод кожного громадянина, а й значною мірою підвищить рівень правової обізнаності городян. Офіс буде відкритим для всіх громадян, для засобів масової інформації, очищеним від політичних поглядів з будь-якого боку», – сказав Андрій Білоусов.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь