У Дніпропетровську судять поліцейських, які влаштували бійку в центрі міста

Прокуратура Дніпропетровської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт відносно шістьох учасників бійки в кафе-барі у центрі  Дніпропетровська. Про це інформує прес-служба відомства.

Так, наприкінці грудня минулого року в вечірній час доби одному з обвинувачених у телефонній розмові приятельки повідомили, що до них в кафе наполегливо залицяються двоє незнайомців. Для з’ясування ситуації чоловік прибув до кафе разом зі своїми п’ятьма колегами – працівниками поліції, які в цей вечір не перебували при виконанні своїх службових обов’язків.

У присутності сторонніх осіб та працівників кафе правоохоронці почати безпричинно наносити «залицяльникам» численні удари в голову та тулуб. Заподіяні травми відносяться до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Наразі четверо з них обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Дії інших співучасників кваліфікуються за ч.3 ст.296 КК України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю, пов’язане з опором громадянам, які виконують обов’язки з охорони порядку).

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Залишити відповідь