У дніпровському метро побили та пограбували чоловіка (Фото)

18 травня, близько 21-ї години патрульний екіпаж помітив на вулиці Курчатова невідомого, який швидко біг вбік розташованого неподалік хостелу. Поліцейські наказали чоловікові зупинитися, але той не зважив на це і ще більше пришвидшив рух та почав викидати речі – ключі, сумку, 2 телефони. Інспектори наздогнали та затримали громадянина. Повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Через 10 хвилин до них звернулися співробітники поліції метрополітену, і повідомили, що до них підійшов чоловік, який розповів, що в метро його побив та пограбував невідомий. Потерпілий надав прикмети нападника. І як виявилося, затриманий дуже схожий на нього.

Патрульні зв’язалися з потерпілим, той прибув на місце затримання підозрюваного і упізнав у затриманому свого кривдника, а також свої речі. Поліцейські викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала заявника. За попереднім діагнозом, у чоловіка перелам носа та щелепи. 26-річного громадянина, причетного до пограбування, доставили до відділку поліції «Метрополітен».

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!