У Кривому Розі пройшов художній пленер (Фото)

Днями в одному з парків Кривого Рогу завершився художній пленер. Близько 170 юних художників зібралися  біля Човнової станції аби розпочати вже традиційний пленер – тобто малювання з натури на лоні природи – у парку імені Федора Мершавцева.

художній пленер

Протягом двох днів на полотнах художників з’являлись і крона дерев, які вже вбралися у яскраве листя, і стрункі графічні арки, і ніжні квіти, а також – Саксагань, мости, алеї, фонтан, шпаківні, перехожі – у кожного зі своїм настроєм, своїми відчуттями, власними акцентами.

художній пленер

художній пленер

«Парк – це справжній рай для художника, будь-​який куточок обирай – сідай і пиши. Під час днів пленеру двічі на рік, парк, наче трохи притихнувши, стає об’єктом особливої творчої енергії – спостереження, зосередження і прояву результатів зовні. Дякуємо усім без винятку учасникам нашого конкурсу-​пленеру, і нагадуємо, що вже найближчими днями журі визначить переможців у кожній віковій категорії, а безпосередньо нагородження відбудеться 27 травня на сцені парку ім. Ф. Мершавцева», – розповіли «Вістям Придніпров’я» організатори пленера.

художній пленер