У Кривому Розі сімейна сварка закінчилася жорстокою бійкою

Днями до чергової частини Тернівського відділення поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку. Криворізькі оперативники виїхали на місце та встановили, що за вищевказаною адресою сталася сварка, яка закінчилась жорстокою бійкою. 46-річна місцева жителька завітала в гості до своєї знайомої, де вони разом розпивали спиртні напої. Згодом до їх компанії долучився співмешканець гості, після чого між учасниками застілля виникла побутова сваркає. Під час конфлікту 52-річний чоловік наніс своїй жінці близько десяти ударів руками та ногами по голові і тулубу, після чого взяв на кухні металеву каструлю та завдав нею кілька ударів їй по голові. Повідомляють у прес-службі поліції.

Швидку допомогу викликала господиня дому, в якому відбувалося застілля, одразу після того, як помітила, що самопочуття гості погіршилося. Потерпілу доставили до Криворізької міської лікарні з численними тілесними ушкодженнями у вигляді травми голови, грудної клітини, переломів ребер. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я жінку перевели до реанімаційного відділення.

Зловмисника затримали та доставили до Тернівського відділення поліції. Свої дії чоловік не пояснює.

За даним фактом слідчим відділом Тернівського відділення поліції внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України(умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.