У Кривому Розі стартували IT-курси для бійців АТО – ініціатива Дніпропетровської ОДА

Безкоштовні комп’ютерні курси для воїнів АТО стартували і в Кривому Розі. Перша група вже почала пізнавати комп’ютерну грамоту. Друга – встане до навчання через два тижні. Про це розповів радник голови Дніпропетровській облдержадміністрації Іван Начовний.

Перша група з 7 бійців вже вчиться комп’ютерній грамотності. В програмі курсу «Професійний користувач ПК» – робота з операційною системою Windows і пакетом програм Microsoft Office. По завершенню занять хлопці будуть з комп’ютерами на ти.

«Ми всіма можливими засобами допомагаємо нашим захисникам адаптуватися в мирному житті. Це принципова позиція керівника Дніпропетровщини Валентина Резніченка та його команди. Тому ми запустили курси програмування і англійської мови в Дніпропетровську. А тепер організували комп’ютерні заняття ще й у Кривому Розі. На цьому не зупиняємося – попереду ще багато роботи!», – зазначив Іван Начовний.

Навчання проходить на базі Інституту ділового адміністрування, раз на тиждень – 3 години. Всього курс розрахований на 48 годин, тобто на 16 днів.

Друга група з 12 воїнів встане до навчання через два тижні.

Залишити відповідь