У Кривому Розі відкриють новий дитсадок

У Кривому Розі реконструюють дитячий садок. Після відкриття його відвідуватимуть 80 хлопчиків та дівчаток. Нині виконано вже 95% робіт, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Протягом року створюємо в області півтори тисячі нових місць для дошкільнят. Відкриваємо 13 навчально-виховних комплексів та два садочки, зведені «з нуля». Капітально ремонтуємо та реконструюємо ще п’ять садочків, один з них – у Кривому Розі», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Двоповерхова будівля на вулиці Глаголєва, 14 у Кривому Розі пустувала близько 15 років. У 2015-му її почали реконструювати під дитячий садок. Нині виконано вже 95% робіт, розповів генпідрядник Віталій Науменко.

«Замінили всі комунікації, покрівлю та стіни утеплили, встановили нові вікна та двері, зробили теплу підлогу, а також добудували ще один корпус – під харчоблок, кімнати для занять спортом та танцями», – сказав він.

На відкриття садка з нетерпінням очікують батьки майбутніх вихованців. Серед них – Ірина Ніколаєнко.

«Сину три роки. Садочок він не відвідує, бо у найближчих дошкільних закладах немає місць, – зазначила жінка. – На відкриття цього садка дуже чекаємо, він поруч з домом. Це зручно. До того ж матиму більше вільного часу».

На реконструкцію криворізького садка з обласного та місцевого бюджету виділено понад 20 мільйонів гривень. Завершити усі роботи планують наприкінці 2016-го.

На Дніпропетровщині близько тисячі садочків, у яких виховуються понад 114 тисяч дітей.

Посилання на фото:
           http://dropmefiles.com/zQ8wC

Залишити відповідь