У лісових жителів придніпровського соснового бору з’явився фотограф

Фотограф Андрій Антлантов має 20-ти річний досвід зйомки, рік займається фотоанималістикою, почав викладати фото тварин та птахів у Фейсук і полюбився жителям Придніпровська. Повідомляє suspilne.media.

Білки, синиці, граки, сойки – кожного ранку в об’єктиві відеодизайнера і фотографа Андрія Антлантова. Фотографією займається 20 років, а світ фотоанімалістики відкрив для себе рік тому. Чоловік розповідає, спочатку хотів робити знімки великих тварин, але місцевість не дозволяє, тому перейшов на птахів, в лісі знайшов десятки різних видів, а в кінці фотополювання завжди знімає білок.

«За тваринами і за птахами цікаво спостерігати. Це неймовірний досвід, в нашому парку зняв 30-40 видів. Птахам присаду робити потрібно, робити їм невелику водойму і, звичайно, маскуватися. Залежить від твого власного настрою, якщо в тебе негативний настрій, птахи ще за кілометр відчують, нікого не вдасться зустріти. А білки завжди чекають, завжди харизматичні», — говорить фотограф Андрій Атлантов.

В мережі Фейсбук люди коментують і поширюють фотокартки, дякують авторові за позитивний настрій. Фотографій так багато, що Андрій зробив ранкову рубрику на своїй сторінці, до фото додає цитати і побажання. Андрій говорить, досі не розуміє чому це так подобається людям, бо, каже, в Інтернеті такого контенту багато, але додає, зворотній зв’язок надихає.

«Людям не вистачає природи, хочуть потрапити туди, а часу на це немає, тому, мабуть, і подобаються білки. Для себе – все чудово, ти виходиш на природу, тихо, сосновий бір, ти вивчаєш, при тому вивчаєш, не напружуючись» , — говорить фотограф Андрій Атлантов.

Пані Юлія з донькою Іванною щодня годує білок у лісі, каже, що бачила фотографа в роботі, за зйомкою вОронів, а зазвичай фото Антлантова бачить в Фейсбуці.

«Цей тваринний світ відкривається з іншого боку, бо спостерігаєш так близько, ніби сам фотографував. Даю роздивлятися фотографії дитині, вона їх розглядає. Ми кудись постійно поспішаємо, біжимо, у нас немає часу дійсно насолодитися цією красою так близько, як він передає», — говорить місцева жителька Юлія Кириченко.

Фотограф дуже хоче відзняти кадри з совою. Говорить, що вони живуть в Придніпровському лісі, але зустріти їх поки не пощастило.