У Межівському районі зберуться таланти

У вересні в Межівському районі зберуться таланти з усієї області. Свої вміння продемонструють хореографи, вокалісти та  майстри декоративно-прикладної творчості.

Народні зірки змагатимуться за перемогу в Міжрегіональному мистецькому фестивалі-конкурсі «Степова перлина».  Таким чином організатори хочуть підтримати талановиту молодь та сподіваються привернути увагу мешканців області до власної культури. Як повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдерж¬адміністрації, дводенна програма фестивалю включатиме виставку-ярмарок робіт народних майстрів із вишивання, різьблення по дереву та живопису.

Також можна буде скуштувати страви національної кухні. Наприкінці заходу визначать кращий коровай, а учасники продемонструють свої вміння на гала-концерті. Фестиваль-конкурс триватиме водночас у кількох вікових групах: серед учасників 9 – 11 років, 12 – 14 років, 15 – 17 років,  18 – 23 років та змішаної групи дорослих. Взяти уньому участь дуже просто – необхідно лише оформити заявку. Для цього слід до 10 вересня надіслати анкету на електронну пошту: mejvk@ukr.net.

Солістам треба додати копію свідоцтва про народження або паспорта, колективам – список із прізвищами та датами  народження  учасників. На  конкурс подають два твори або композиції відповідно до номінації.  Гостям фестивалю обіцяють екскурсії пам’ятними та історичними місцями Межівського району.

ЯРОСЛАВА ХЛЄБНИКОВА

Залишити відповідь