У Межовій відремонтують Центральну вулицю

Центральна вулиця у Межовій – головний транзит у районі. Щодня по ній проїжджають десятки машин, але через великі ями добратися до потрібного населеного пункту стає дедалі важче. Мешканка села Любов Володимирівна звернулася до очільника регіону Валентина Резніченка з проханням допомогти відремонтувати дорогу.
Жінка розповіла, що у цьому році зробили частковий ремонт дороги. Ями залатали. Та у цей же час вщент розбилася інша частина дорожнього покриття, яку ремонтувати й не планували. Пояснює: «Коли планували ремонт та готували кошторис, ця частина дороги була у нормальному стані. Але через те, що тут проходить військова техніка, асфальт пошкоджено».
Керівник області Валентин Резніченко заспокоїв: ремонт дороги по вулиці Центральна буде, при чому не ямковий, а капітальний. Для цього підготують кошторис і вже у квітні-травні 2016 року проведуть роботи.
Цього ж року в області відремонтують 2 мільйонів квадратних метрів доріг. Це найбільший обсяг за останні 10 років. Пріоритетом є дороги, які ведуть до шкіл, садків, лікарень та інших соціально важливих закладів, а також транзитні дороги, що проходять через населені пункти. На це з обласного бюджету виділено близько 217 млн. грн.

Залишити відповідь