У Нікополі з’явилися нові дорожні знаки (Фото)

Учасники дорожнього руху вже звернули увагу на появу у Нікополі нових дорожніх знаків. Це результат річного моніторингу доріг завдяки системі відеоспостереження та визначення найбільш аварійних ділянок. Повідомляють у прес-службі Нікопольської міської ради.

“Обстеження аварійно-небезпечних ділянок в місті Нікополі було проведено Нікопольським відділом поліції, полком патрульної поліції в місті Кривий ріг та балансоутримувачем – КП “Міськавтодор-1”. Було виявлено 6 ділянок з недоліками. Заходи, направлені на усунення цих недоліків наразі впроваджує в життя КП “Міськавтодор-1″. На цьому тижні бригада працювала на вулиці Херсонській у місці примикання вулиці Соборна. Тут облаштували підхід до пішохідного переходу, встановили відповідних знак, встановили знаки «Інша небезпека», «Вид небезпеки», нанесли поперечну розмітку”, – зазначають у прес-службі.

Вже закінчили роботи на перехресті вулиць Станіславського та Херсонська – з’явився знак «Головна дорога», “Інша небезпека” та “Вид небезпеки”.

На перехресті вулиці Станіславського та проспекту Трубників провели велику роботу, а саме: встановлення знаків «Вид небезпеки» та «Інша небезпека», також «Місце зупинки». Замінили старі знаки «В’їзд заборонено», перенесли дорожні знаки «Пішохідний перехід». Не забули і про обрізку гілок дерев, які обмежують оглядовість дорожніх знаків.

Серед інших місць, визначених після моніторингу, також є перехрестя вул Івана Богуна та проспекту Трубників, перехрестя вулиці Першотравнева, Електрометалургів та проспекту Трубників, відоме нам як кільце біля виконкому та перехрестя вулиці Першотравнева з вулицею Шевченка.

Слід зазначити, що необґрунтованість установлення дорожніх знаків або їх відсутність може привести до аварійних ситуацій і викликає справедливі дорікання водіїв на недоліки в організації дорожнього руху. Саме тому у місті проводиться дана робота. Аби тільки Нікополь дедалі менше сколихували звістки про ДТП.