У Паралімпійських іграх візьмуть участь 35 спортсменів Дніпропетровщини

До складу учасників XV Паралімпійських ігор 2016 року, які проходитимуть з 7 до 18 вересня в Ріо-де-Женейро, увійшли 35 спортсменів із Дніпропетровщини. Про це повідомила керівник КЗ “Дніпропетровський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” Дніпропетровської обласної ради Олена Зайцева. Пише “УНН”.

“Загалом українські спортсмени-паралімпійці вибороли 122 ліцензії у 14 видах спорту. Так, 156 українських спортсменів візьмуть участь у Паралімпійських іграх 2016 року. Серед них Дніпропетровщину представлятимуть 35 спорстменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та інтелекту з дев’яти видів спорту: семеро легкоатлетів, четверо плавців, один спортсмен із кульової стрільби, троє представників з академічного веслування, двоє спортсменів із параканое, двоє з пауерліфтингу, двоє дзюдоїстів, семеро з футболу ДЦП, семеро з волейболу сидячи (жінки)”, − сказала О.Зайцева.

Нагадаємо, в складі національної збірної команди на XIV Паралімпійських іграх 2012 року виступали 32 дніпропетровських спортсмени в семи видах спорту. Вони вибороли чотири золотих, шість срібних і 14 бронзових медалей.

Залишити відповідь