У Павлограді «прикрили» незаконний пункт прийому металобрухту

Правоохоронці майже місяць документували протизаконну діяльність підприємця, який організував прийом металобрухту без відповідних документів. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області.

Працівники поліції отримали інформацію, що по вул. Дніпровській у м. Павлограді незаконно працює металоприймальний пункт. За фактом організації незаконного пункту прийому брухту кольорових і чорних металів відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 213 Кримінального кодексу України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом».

15 липня в рамках розслідування кримінального провадження отримано ухвалу Павлоградського міжрайонного суду на проведення обшуку за адресом м. Павлоград вул. Дніпровська. Серед вилученого металу працівниками поліції виявлено та вилучено чимало цікавих речей – кріплення підкладок, що використовуються на залізниці, метри телефонного кабелю, який, не виключено, може належати підприємству «Укртелеком» і був нещодавно викрадений з ліній зв’язку, документи та інші речі, що прямо вказують на роботу металоприймального пункту.

На даний час проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь